Категории

Най-продавани

Производители

Списък на продуктите по производители: NOW Foods

NOW Foods се утвърди като една от водещите компании, предлагащи натурални хранителни добавки в САЩ.

Американската компания NOW Foods е създадена през 1968 година. Седалището на компанията е разположено в красивото градче Блумингдейл, щата Илинойс. През последното десетилетие NOW Foods се утвърди като една от водещите компании, предлагащи натурални хранителни добавки в САЩ. В момента продуктите на NOW Foods се предлагат в над 60 страни по целия свят. Нашата мисия е „Да предложим качествени продукти, които дават възможност на хората да живеят здравословно”. Качеството винаги е от водещо значение за нас и ние постоянно инвестираме в нови разработки, техническо оборудване и професионалисти, необходими за контрол на качеството. Сред множеството спечелени от нас награди се отличава тази за „Производител на годината”. NOW Foods притежава GMP сертификат за качество с оценка „А” (най-високата възможна оценка). Фокусирани сме върху качеството и целта ни е да направим качеството достъпно. Това което ни отличава от другите компании в бранша, е стремежът ни да използваме единствено естествени натурални съставки при производството на крайните продукти. Невинаги естествените суровини са по-скъпи от синтетичните им варианти, но ние твърдо вярваме, че естествените добавки значително превъзхождат изкуствените им аналози. Достатъчно клинични тестове доказват, че естествените добавки са значително по-ефективни от синтетичните, а най-малкото са напълно безопасни за човешкият организъм.


Защо именно NOW Foods?

Лидерство
Лоялността на компанията към клиентите започва през 1968 г. И продължава до днес. През последното десетилетие компанията заема първо място по продажба на натурални хранителни добавки в САЩ. Основната мисия на компанията е да даде на своите клиенти възможно най-качествените продукти.

Качество
Единствената компания която притежава GMP сертификат за производство от NPA (Natural Product Association) в САЩ. На 6 юли 2000 година  NNFA връчва на NOW Foods GMP Сертификат с оценка "А" - най-високата възможна оценка.

Обем
NOW Foods е сред трите най-големи доставчици на хранителни добавки в САЩ.

Награди
Компанията има над 100 награди в своята област връчени за вложеното старание за защита на околната среда, контрол на качеството, отношение към клиентите, разработка на иновативни методи и продукти. Безусловно това е компанията получила най-много награди в своя сегмент.

Асортимент
Пълната продуктова гама начислява над 1500 артикула – това прави NOW безусловен лидер по този показател. Компанията има уникални формули и продукти които не се предлагат от други фирми.

Производство
Компанията разполага със собствена производствена база. Всички продукти се произвеждат от самата компания и са обект на постоянен контрол. За разлика от други компании чиито продукти се произвеждат от подизпълнители.

Иновация
Всяка година компанията разработва и пуска на пазара приблизително 60 нови продукта в зависимост от  тенденциите на пазара и нуждите на клиентите.

Стойност
Отношението цена/качество е оптимално и осигурява на клиентите най-добрата стойност.

Каузи
Всяка година компанията допринася финансово и с помощта на доброволци, на множество благотворителни каузи и организации (NPA, Citizens for Health, AHPA, Herb Research Foundation. ABC, Consumers for Health Choice, GMO Task Force, American Herbal Pharmacopeia, Vitamin Angel Alliance).

Още
за страница
Показване на 1 - 18 от 366 артикула
Показване на 1 - 18 от 366 артикула