Категории

Най-продавани

Производители

Промоции

Списък на продуктите по производители: BODI-BEAUTY

BODI-BEAUTY козметика - с оригинални биологичноактивни съставки, с доказана ефективност и безвредност, чувствени аромати и превъзходни текстури.

BODY-BEAUTY козметика - с оригинални биологичноактивни съставки, с доказана ефективност и безвредност, чувствени аромати и превъзходни текстури.


При създаване на продуктите, Боди-Д са много взискателни към крайния резултат - безупречни текстури с лесно нанасяне и попиване, което придава невероятна мекота и гладкост на кожата. Освен удоволствие за сетивата, те имат и доказан дермо-козметичен ефект. Различните серии са с определена насоченост, в зависимост от нуждите на различните типове кожа.


Историята на Боди-Д започва през 1991 година, когато за първи път Добри Добрев и съпругата му Свобода Добрева, увлечени от магията на българските билки, решават да създадат първия козметичен продукт на фирмата с марка „SPE”. Следва разработка на цяла серия под тази марка, а след това и нова серия. Така една мечта се превръща в реалност, която днес е символ на природа, здраве и красота.


Развивайки се все по-бързо през годините, те създадат нови и нови иновативни продукти с марките “SPEo”, “Биле”, “Ройбос стар” и “Pirin Dream”. Във всички тях се крие една сложна сплав на алхимия: оригинални биологичноактивни съставки, с доказана ефективност и безвредност, чувствени аромати и превъзходни текстури.


Тествана и доказана ефективност и безвредност.


За доказване безвредността и въздействието на козметичните продукти на Боди-Д, те преминават през множество тестове, в които не се използват опити върху животни. Тестовете за ефикасност се правят клинично, под дерматологичен контрол.


Фирма Боди-Бюти притежава следните престижни отличия:


Пет златни медала от Междунаровния пролетен панаир за:


  • Избелваща серия "Биле-ВА" (2005)

  • Серия "Ройбос стар" (2005)

  • Серия "Pirin Dream" (2007)

  • Серия "Pirin Dream" (2009)

  • Серия "Pirin Dream" (2010)

Приз "Българска роза" 2005 за цялостната дейност на фирмата, присъден от Българската национална асоциация по етерични масла, парфюмерия и козметика.


Иновативно предприятие за 2006 г. от Фондация "Приложни изследвания и комуникации", със съдействието на Министерството на икономиката и енергетиката, Мисията на Световната банка и Българската стопанска камара.


Първа награда на Пролетния панаир на производителите "Изберете българското" 2006 г. за избелваща серия "Биле-ВА" и серия "Ройбос стар".


Първа награда на дизайн "Кристален тетраедър" на Международния пролетен панаир 2006 г. за серията "Pirin Dream".


Първа награда на Пролетния панаир на производителите "Изберете българското" 2008 г. за серията "Pirin Dream".


Първа награда на дизайн "Кристален тетраедър" на Международния пролетен панаир 2008 г. за защитна серия "Биле-РН".


Приз "Българска роза" 2011 г. за цялостна дейност на фирмата, присъден от Българската национална асоциация по етерични масла, парфюмерия и козметика.


"Златен печат за европейски мениджмънт" и "Златна книга" 2011 г. за принос в развитието на българската икономика от Съвета на европейската бизнес общност.

Още
за страница
Показване на 1 - 18 от 59 артикула
Показване на 1 - 18 от 59 артикула