Категории

Най-продавани

Производители

Списък на продуктите по производители: GrykoPol / Чай Грика

Предлагаме на Вашето внимание продуктите от серия GRYKA на полския производител GRYKOPOL, предназначени при редовна употреба за терапия и профилактка на различни заболявания.

От най-древни времена се счита, че чаят притежава многобройни лечебни свойства. Днес, познавайки добре удивително богатия химичен състав(включително на различните части на лечебните растения) , ние можем да обясним тези негови качества.


Чаят(лечебнитe растения) притежава способността да намира и да извлича от земята всичко онова, което е рядко и необходимо и да ни го дава в разтвор, полезен за здравето ни. В този смисъл чаят(лечебнитe растения) представлява сложна и постоянно действаща лаборатория. Нейната работа, започнала още с извличането и превръщането на едни вещества в други по-съвършени, продължава и тогава, когато чаят(лечебнитe растения) преминава през промишлената обработка и попада в чаената чаша.


Още в древността е било известно, че чаят(лечебнитe растения) усилва жизнените функции на организма, повишава умствената и физическата работоспособност и създава приятно настроение. Той най-добре е премахвал мъчителната жажда и влиянието на студа. Колко високо е бил оценяван чаят, можем да съдим по това, че до неотдавна някои туарегски племена са го използвали като парично средство.


Чаената напитка, приготвена според установените правила и норми и употребявана без излишество е полезна за всеки човек и всяка възраст.


Кога и как трябва да се пие чаят? Различните народи го пият в различно време в съгласие със своите традиции, климатични условия и вида на чая. За нашите условия и при особеностите на умерения климат е полезно чаят да се пие сутрин с първата закуска и след всеки по-обилен обяд или при следобедната почивка. Не се препоръчва да се пие чай непосредствено преди сън, с изключение на специално приготвените за тази цел билкови комбинации.


Предлагаме на Вашето внимание продуктите от серия GRYKA на полския производител GRYKOPOL, предназначени при редовна употреба за терапия и профилактка на различни заболявания.

Още
Показване на 1 - 10 от 10 артикула
Показване на 1 - 10 от 10 артикула